CDR / MGS : Informatie

De Current Diverter Ring

De Inpro/Seal Current Diverter Ring (CDR®) beschermt de lagers van uw motor en gekoppeld equipement tegen schadelijke elektrische lek- en/of zwerfstromen zodat u de betrouwbaarheid van uw apparatuur maximaliseert, dure onderhoudskosten bespaart en onvoorziene uitvaltijd kunt minimaliseren.

Frequentieregelaars kunnen zwerfstromen creëren die zich door de as via de motorlagers en lagers van direct gekoppeld equipement ontladen naar aarde, waardoor putvorming, glazuurvorming en groefvorming veroorzaakt worden. De CDR® leidt deze stromen, die schade aan de lagers en vroegtijdige motoruitval veroorzaken, buiten de lagers om naar aarde af.

Voor een complete bescherming tegen deze elektrische stromen en vervuiling van buitenaf, combineert de Motor Grounding Seal (MGS®) Inpro/Seal's bewezen Bearing Isolator-technologie met de laatste ontwikkelingen in reductie van zwerfstromen.

Omleiden. Aarden. Beschermen.

De Inpro/Seal Current Diverter Ring® & Motor Grounding Seal™

Gepatenteerde constructiekenmerken beschermen tegen lagerbeschadiging:
  • De CDR® gebruikt gepatenteerde stroomgeleidende koolstof borstels om zwerf- en lekstromen veilig af te voeren naar aarde - weg van de lagers.
  • Naast het aarden van de as, gebruikt de MGS® Bearing Isolator technologie om te verhinderen dat verontreiniging in de lagerhuizen terechtkomt - en beschermt op deze wijze de lagers van uw equipement.
Kenmerken en voordelen:
  • Op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing en operationele omgeving.
  • Press-fit, clip-on of d.m.v. flens- of adapter montage.
  • Ook in Split-Design leverbaar voor een makkelijke montage.
  • Voor de meeste producten geldt verzending op de dag zelf, met inbegrip van nieuwe ontwerpen.